Vanliga frågor VREX


Hur gör ni nu med Coronaviruset?

Vi på VREX rengör alltid utrustningen mellan varje spelare. Vi bokar inte in lika många sällskap vilket gör att kontakten med andra sällskap minimeras. Även lokalen rengörs regelbundet för att minimera smittspridning.

Kan jag boka om min bokning?

Ja absolut. Vi erbjuder alla att kostnadsfritt boka om sina bokade upplevelseri upp till 12 månader.

Finns det någon åldersgräns?

Man ska vara minst 9 år gammal men i förälders sällskap går det bra med 8 år. För Zombie Apocalypse vill vi att du är minst 11 år. Välkommen!

Hur många kan vi spela samtidigt? 

Vi har två banor och varje bana tar upp till fyra personer åt gången. Totalt kan åtta personer spela samtidigt. Större sällskap delas upp i grupper om åtta personer.

I vår nya upplevelse TIKAL - kan ni vara upp till 10 personer som spelar samtidigt!

Får vi spela själva?

Vi kan bara garantera att ni spelar själva om ni har bokat för 4 personer. För TIKAL gäller 10 personer. I mån av plats så får ni spela själva men vissa dagar när vi har många besökare kan ni placeras med andra i gruppen. 

VAD SKA MAN HA PÅ SIG?

Vi rekommenderar bekväma kläder såsom jeans, sneakers och t-shirt som du bär under upplevelsen. Högklackade skor kan vara obekvämt. VREX förser alla kunder med utrustning, dator och gogglar. 

Får jag ta med min kamera in till VREX?

Ja självklart! Det går även bra att publicera bilder och filmer på sociala medier och liknande, såsom Facebook, Instagram och Snapchat etc.

VI ÄR ETT FÖRETAG SOM VILL BOKA, GÅR DET?

Självklart, vi tar sällskap på upp till 50 personer. Vi har både konferensmöjligheter, catering och sysselsättning för en perfekt Kick off eller teambuildingkväll. För info om företagsbokningar maila info@vrex.se

Kan jag ha glasögon på mig?

De flesta kan ha glasögon på sig. Det beror på storleken på bågarna. Är du osäker kan du ha linser på dig.

Behöver jag ta med mitt presentkort?

Nej, det räcker med att ha ditt presentkortsnummer med dig för incheckning.

Hur tar jag mig till VREX?

KARTA

https://goo.gl/maps/btPKaiBEhPw

MED BIL

Parkera vid Citygross (Bryggerivägen 10, Bromma). Glöm inte P-skivan. Ta den högra gången in till köpcentret. Precis i slutet av gången, ta dörr till höger ut och nedför trappan. Gå ner till vändplanen. Ta vänster längs vägen till VREX.  (mittemot Bodyflight)

KOMMUNALT

Sök resa via SL:s reseplanerare till Bryggerivägen 10 i Bromma. Tvärbanestation Norra Ulvsunda. Ta den högra gången in till köpcentret. Precis i slutet av gången, ta dörr till höger ut och nedför trappan. Gå ner till vändplanen. Ta vänster längs vägen till VREX.  (mittemot Bodyflight). 

Hur långt innan bokad tid måste jag komma?

Kom 20 minuter före bokad tid för briefing och informationsfilm. Sen ankomst kan resultera i att du missar din fantastiska VR-upplevelse.

Hur lång tid tar aktiviteten?

Från ankomsttid tar det cirka 45-60 minuter varav cirka 20 minuter i VR-världen. Under fullbokade dagar kan det förekomma förskjutningar i tidsschemat och vi ber er ha förståelse för detta. VREX garanterar inte att den bokade tiden följs men vi gör vårt bästa för att hålla tiderna.

Kan mina vänner följa med och titta på?

Självklart! Dock kan det bli trångt i själva arenan så där kan ni titta i mån av plats. Hör efter med personalen om det går bra.

Kan jag boka om min tid?

Privatperson kan boka om senast 24 timmar före utsatt bokad tid. För det fall Kund inte ombokar senast 24 timmar före utsatt tid förfaller bokningen. För företagsbokningar gäller 14 dagars avbokning utan avgift. För info om företagsbokningar maila info@vrex.se

För fullständiga villkor se: Allmänna villkor

Är VREX handikappanpassad?

Ja självklart! Vi ligger på gatuplan och vår arena är anpassad för rullstol. Tar ni färdtjänst kontakta oss på info@vrex.se för närmare instruktioner. 

Säkerhet, vem kan inte uppleva VREX?

• Personer som är påverkade av alkohol eller droger
• Gravida beroende på person(risk för yrsel)
• Personer som lätt blir åksjuka(risk för yrsel)

KAN VI GÖRA NÅGOT MEDAN VI VÄNTAR?

Ja vi har dart (utan kostnad), Shuffleboard (hyrs per 30 min), Airhockey och boxboll. Det finns även café med snacks, kaffe etc.

Välkomna!